Wellibites lanserar en unik glädjeskapande ny smak till
förmån för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus!

Wellibites har ingått ett unikt samarbete med inga mindre än Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus och ingår ett exklusivt samarbete med Pressbyrån, 7-Eleven och Apotea. En Wellibites-påse speciellt framtagen av barn, för barn!

I maj lanserar Wellibites äntligen en historiskt unik påse till förmån för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus. Påsen är framtagen tillsammans med barn i åldrarna 4-8 år som varit en viktig del i hela processen – från att rita den fina unika påsen till att välja ut de goda smakerna Päron & Melon! En oemotståndlig smakkombination som inte kan bli annat än succé!

“Detta är bland det finaste jag fått möjligheten att bidra med! Att få se hur mina produkter skapar glädje hos de drabbade barnen och deras familjer känns oerhört stort. Jag är tacksam och hedrad över att ha fått denna möjlighet” säger Sara, grundare och VD för Wellibites.

För varje såld påse skänker Wellibites och de exklusiva samarbetspartnerna tillsammans 5 kronor direkt till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Insamlingsstiftelsen arbetar för att skapa glädje till de barn och familjer som vistas på Nordens största barnsjukhus. När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Därför samlar stiftelsen in medel till insatser som kompletterar sjukhuset ordinarie vård.

Sara är apotekaren, kostexperten och gottegrisen som vill skapa förändring. Hon grundade Wellibites hemma i köket för att världen behöver ett supersmarrigt godis som också gör gott för hälsan – och som alla kan njuta av. Därför är det veganskt, vitamin- och mineralberikat – och fritt från socker, gluten och palmolja. Tillverkat i Sverige med naturliga färger och smaker. Hälsosamt och supersmarrigt! Idag är Wellibites marknadsledare och en framgångssaga som bara växer i takt med att fler upptäcker: Ett supersmarrigt godis utan onödigheter.

För ytterligare information, kontakta Sara. sara@wellibites.com.

This website uses cookies from third parties to track how you use our website, enabling us to observe which pages you visit and how long you spend on each page. This assists us in gaining a better understanding of user behavior and site navigation, thereby enabling us to enhance the overall user experience. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.