Head of Operations

Wellibites söker en affärsdriven Head of Operations som älskar att få saker att hända!

Lockas du av att följa med på och vara en nyckelperson i en snabb utvecklingsresa i start-up miljö? Älskar du att utmana dig själv? Har du erfarenhet från ett snabbväxande bolag där du haft stor betydelse för bolagets tillväxt och är van att jobba hands-on från ax till limpa? Hos Wellibites erbjuds du nu en unik roll med stort eget ansvar där du har en möjlighet att påverka företagets utveckling och jobba nära företagets grundare.

Arbetsuppgifter

I rollen som Head of Operations är ditt huvudsakliga ansvarsområde att agera högerhand till grundaren. Vi växer i snabb takt och söker dig som vill vara med och effektivisera, utveckla och jobba hands-on med diverse uppgifter. Du kommer att vara en nyckelperson i vår starka tillväxtresa framåt vilket innebär att arbetsuppgifterna kan utvecklas med tiden.

I rollen har du eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du kommer att vara en del av bolagets nyckelteam och arbetar nära företagets grundare. Du får en gedigen introduktion till företagets snabbfotade arbetskultur och hos oss erbjuds du de bästa förutsättningarna för att snabbt växa i rollen och bli en viktig del på vår väg till att bli ett globalt företag.

Du ansvarar för uppgifter från start till mål, vilket innebär att du självständigt undersöker och hanterar uppgifter till sitt slutmål.

Kravbeskrivning

Vi ser det som meriterande med erfarenhet inom dagligvaru-, service- eller apotekshandel.

För att nå framgång i rollen ser vi att du är mycket noggrann, strukturerad och organiserad samt att du är van vid att jobba fokuserat, resultatinriktat och effektivt i en dynamisk miljö. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Wellibites utvecklar och säljer gott och hälsosamt godis och är idag marknadsledande inom vårt segment. Wellibites är framtaget och grundat av Sara, apotekaren och kostexperten som vill bidra till en hälsosammare värld avseende de stigande siffrorna på diabetes typ 2 och övervikt bland vuxna och barn, och laborerade därmed fram godiset hemma i köket. Godiset är helt utan socker, gluten och palmolja, består endast av naturliga smaker och färger och är dessutom veganskt, berikat med vitaminer och mineraler samt tillverkat i Sverige.

Wellibites har varit en stor succé sedan starten 2018 och på rekordkort tid har vi fått central listning i hela dagligvaru-, service- och apotekshandeln och på majoriteten av kedjorna i Norge. Nu står vi inför en utlandsexpansion med visionen om att bli marknadsledande även globalt.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm

Lön: Fast lön

Anställningstyp: Heltid

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående till jobs@wellibites.com med rubriken ”Ansökan Head of operations” då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!