Marketing Manager

Wellibites söker en kreativ Marketing Manager till bolagets nyckelteam!

Lockas du av att följa med på och vara en nyckelperson i en snabb utvecklingsresa i en start-up miljö och älskar att utmana dig själv? Har du erfarenhet från ett snabbväxande bolag där du haft stor betydelse för att öka bolagets varumärkeskännedom och utveckling inom marknadsföring? Är du van att jobba självständigt från ax till limpa? Hos Wellibites erbjuds du nu en unik roll som Marketing Manager med stort eget ansvar där du kommer att bli del av nyckelteamet, arbeta nära företagets grundare och ha möjlighet att påverka företagets utveckling i vår snabba tillväxtresa! 

Arbetsuppgifter

I rollen som Marketing Manager är du ytterst ansvarig för vår synlighet i fysiska och digitala kanaler.

Vi växer i snabb takt och söker dig som är van att jobba hands-on och som kommer att spela en betydande roll i vår starka tillväxtresa framåt.

I rollen har du eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du får en gedigen introduktion till företagets snabbfotade arbetskultur och hos oss erbjuds du de bästa förutsättningarna för att snabbt växa i rollen och bli en viktig del i ett startup på väg mot att bli ett globalt företag.

Du ansvarar för de flesta uppgifter från start till mål, vilket innebär att du självständigt undersöker och hanterar uppgifter till sitt slutmål.

Kravbeskrivning

Meriterande:

För att nå framgång i rollen ser vi att du trivs med att jobba i en dynamisk miljö med ett stort kundfokus samt med god effektivitet och kvalitet. Vi ser även att du är van vid att jobba fokuserat och resultatinriktat under högt tempo. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Wellibites utvecklar och säljer hälsosamt godis och är idag marknadsledare inom vår nisch. Wellibites är ett gott och hälsosamt godis framtaget av Sara, apotekaren och kostexperten som vill bidra till en hälsosammare värld avseende de stigande siffrorna på diabetes typ 2 och övervikt både bland vuxna och barn. Godiset är helt utan socker, gluten och palmolja, består endast av naturliga smaker och färger och är dessutom veganskt, berikat med vitaminer och mineraler samt tillverkat i Sverige. Welibites har varit en stor succé sedan starten 2018 och på rekordkort tid har vi fått central listning i hela dagligvaru-, service- och apotekshandeln och på majoriteten av kedjorna i Norge. Nu står vi inför en utlandsexpansion med visionen om att bli marknadsledande även globalt.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm

Lön: Fast lön

Anställningstyp: Heltid

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående till jobs@wellibites.com med rubriken ”Ansökan Marketing Manager” då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!